Fråga experten

Fråga experten om husgrunden till mitt nya hus

Ställ din fråga om husgrunder till ditt nya hus

Kundservice: 0430-149 90 info@byggsystemdirekt.se

Isolergrund har auktoriserade grundentreprenörer över hela landet

Alla grundentreprenörer som bygger typgodkänd Isolergrund är auktoriserade och har genomgått en kravställd utbildning. De finns idag över hela landet; du hittar alla grundentreprenörer här, annars kan din hussäljare hjälpa dig. Väljer du ett hus på en typgodkänd Isolergrund väljer du ett komplett och kvalitetssäkrat huspaket, från grunden till nocken på huset. Efter det behöver du inte oroa dig för att huset håller, och du kan koncentrera dig på interiör och det som får dig att vilja komma hem varje dag.

Hus och husgrund ofta är två separata kontrakt

En insikt de flesta husköpare inte har, är att många husleverantörer inte tar ansvar för husgrunden, eller att huset och husgrunden ofta är två separata kontrakt. Vi som arbetar med husbyggnationer, husbesiktningar och huskonstruktion vet både vad som kan gå fel, men också den stora kvalitetsskillnaden på dagens husgrunder. Isolergrund är den enda husgrunden som är typgodkänd, vi kan garantera dig trygghet och vi vet hur viktig den är för husköpare.

  • Den äldre varianten platta på mark byggs utan centrala riktlinjer, det är en metod där du får förlita dig på entreprnörens kunskap och materalval.
  • Ingår husgrunden bör du vara uppmärksam. Flera hustillverkare, särskilt de som erbjuder ett lågt pris trots att husgrunden är inkluderad, har med stor sannorlikhet en husgrund som inte är godkänd eller har en riskkonstruktion.
  • Oavsett vilken husleveratör du väljer, se till att din husgrund är typgodkänd. 

 

 

"Som auktoriserad grundentreprenör för Isolergrund ser jag fördelar med att vi alltid följer kvalitetssäkrade riktlinjer vid varje byggnation. Av erf…